StorkOver Stork

Voor het merk Stork (J.E. StorkAir) levert TOPS WTW-filters alle soorten WTW filters. In ons assortiment hebben wij WTW filters voor de volgende type Stork units:

J.E. StorkAir WHR
J.E. StorkAir ComfoD
J.E. StorkAir ComfoAir
J.E. StorkAir WTW

Alle WTW filters worden uit voorraad geleverd en de volgende werkdag.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stork WTW filters
Heeft u Stork WTW filters in uw WTW-unit? Dan bent u bij TOPS WTW-filters aan het juiste adres. In bijna alle nieuwbouwhuizen worden tegenwoordig WTW systemen geplaatst. Een WTW systeem zuigt de buitenlucht aan en filtert deze lucht op stofdeeltjes. Vervolgens blaast de WTW-unit de schone lucht de woning in. Daarnaast zorgt de warmtewisselaar in een WTW systeem ervoor dat de koude buitenlucht wordt opgewarmd door de warme binnenlucht. Hierdoor wordt de lucht op een duurzame manier gefilterd.

Stork WTW filters vervangen
Het is belangrijk om uw Stork WTW filters tijdig te vervangen. Wanneer een filter te erg vervuild is, wordt de weerstand te groot. Hierdoor moet uw WTW-unit harder werken, wat zal leiden tot hogere energiekosten. Daarnaast is het super eenvoudig om uw WTW filters te vervangen. In het onderhoudsboek van uw WTW systeem staat vaak een heldere uitleg met illustraties. Veel merken hebben ook video’s op internet staan, waar u kunt zien hoe u het WTW filter moet vervangen.

Het tijdig vervangen van de Stork WTW filters hoeft u niet helemaal zelf te doen. Wij herinneren u er namelijk ieder halfjaar aan dat het tijd is om de filters te vervangen. Zo zorgen we samen voor een optimaal binnenklimaat bij u thuis en blijft uw WTW-unit optimaal functioneren. Het is wel verstandig om de WTW filters ieder kwartaal te checken.

Stork WTW filters bestellen
In onze webshop hebben bij een groot assortiment aan WTW filters van bekende merken. Doordat wij veel filters op voorraad hebben, kunnen wij de WTW filters snel leveren. Op het moment dat u de bestelling plaatst, gaat ons team zo snel mogelijk aan de slag om uw bestelling klaar te maken. Hierdoor kunt u tijdig uw Stork WTW filters vervangen. Naast de hoge kwaliteit van onze filters bieden wij ook een hoge staffelkorting aan. Uw voordeel kan oplopen tot wel 10% en een gratis filterset.

TOPS WTW filters
Wij helpen u graag bij het creëren van een optimaal binnenklimaat in uw woning. Gelukkig waarderen onze klanten dit ook. Op basis van meer dan 3600 reviews scoort TOPS WTW filters gemiddeld een 9,1.