Vent-AxiaOver Vent-Axia

TOPS WTW-filters biedt de beste Vent-Axia filters

Het bijhouden van uw WTW-unit is belangrijk om de kwaliteit van uw binnenklimaat te waarborgen. Veel mensen denken dat dit een hele onderneming is, maar het enige wat u zelf hoeft te doen is het vervangen van het filter in uw WTW-unit. Bij TOPS WTW-filters weet u zeker dat u de juiste kwaliteit filters vindt voor elke unit.

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende Vent-Axia filters voor uw unit. Welk filter u precies moet hebben ligt deels aan uw persoonlijke benodigdheden. Heeft u vaak een overlast van stank en brengt uw WTW-unit dit mee naar binnen? Kies dan voor de speciale actiefkool filters. Heeft u juist veel last van lucht vervuiling rond uw huis of heeft u hooikoorts? Kijk dan eens bij onze speciale F7 filters. Waar u ook naar op zoek bent, TOPS WTW-filters helpt u verder.

Gemakkelijk en zonder zorgen Vent-Axia filters kopen

Bij ons is het belangrijk dat u als klant de service krijgt die u verdient. Wij bieden een actieve klantenservice die u kan helpen bij de vele vragen die u misschien heeft. U kunt de klantenservice bereiken via onze ingebouwde chat-functie of via ons telefoonnummer +31(0) 850 410 800. Verkeerd filter en wilt u hem retourneren? Hier maken wij geen problemen van! Verder kunt u scherpe prijzen verwachten doormiddel van onze staffelkorting en bieden wij een makkelijke reminderservice. Hierdoor weet u automatisch wanneer u nieuwe filters moet bestellen en betaald u nooit teveel.

Waarom een filter vervangen?

Sommige vragen zich af: waarom moet ik mijn filter elke 6 maanden vervangen? Het antwoord is vrij simpel. Veel mensen weten dat als een filter vol raakt het niet meer zo effectief filtert als eerst, maar wist u dat ook uw WTW-unit hieronder komt te lijden? Het is namelijk zo dat de unit veel meer kracht moet zetten om de lucht door het filter te krijgen. Hierdoor verbruikt uw unit meer energie en zal hij sneller slijtage laten zien. Zorgen daarom dat uw filter elke 1-2 maanden eens gecontroleerd worden om te zorgen dat u op tijd de filters kunt vervangen.

Voor het merk Vent-Axia levert TOPS WTW-filters alle soorten ventilatie filters. In ons assortiment hebben wij ventilatie filters voor de volgende Vent-Axia units:

Vent-Axia HRE350
Vent-Axia Sentinel Kinetic B / BH / 230
Vent-Axia Sentinel Kinetic Plus B / BH / 440
Vent-Axia Sentinel Kinetic Plus E
Vent-Axia Sentinel Kinetic F / FH

* Informatie over de verschillende filterklassen vindt u hier.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste ventilatie filter? Gebruik dan de handige TOPS Hulptool. Alle ventilatie filters worden uit voorraad geleverd en de volgende werkdag verstuurd.

Heeft u daarnaast nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.