Zehnder WHROver Zehnder WHR

Voor het merk Zehnder WHR levert TOPS WTW-filters alle soorten WTW filters (ventilatiefilters). In ons assortiment hebben wij WTW filters voor de volgende type Zehnder units:

Zehnder WHR 90 / 91
Zehnder WHR 918
Zehnder WHR 920
Zehnder WHR 930 / 950 / 960

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste filter? Gebruik dan de handige TOPS Hulptool. Alle WTW filters worden uit voorraad geleverd en de volgende werkdag verstuurd.

Heeft u daarnaast nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zehnder WHR filters
Op zoek naar Zehnder WHR filters? In steeds meer woningen is een WTW-systeem te vinden. Dit zorgt ervoor dat het luchtklimaat in uw woning goed van kwaliteit is en blijft. Er wordt hierdoor op een duurzame manier omgegaan met warmte. Zehnder WHR filters zuiveren de lucht van stof en vuil. Het is daarom van belang dat de filters niet te laat worden vervangen. Om dit tegen te gaan is het belangrijk om binnen een bepaalde tijd de filters te vervangen. Ons advies is om dit iedere drie maanden te checken en zeker iedere 6 maanden te vervangen. In de webshop van TOPS WTW-filters kunt u snel en makkelijk nieuwe Zehnder WHR filters bestellen.

Zehnder WHR filters bestellen
Zou u Zehnder filters willen bestellen? In de webshop hebben wij een groot assortiment filters van een groot aantal bekende WTW-merken. In onze webshop zijn altijd de filters te vinden die u nodig heeft. Is de bestelling geplaatst? Dan gaan wij er met ons team voor zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk in huis is, des te sneller kunt u de filters vervangen en plaatsen. Indien u het fijn vindt om een voorraad aan filters te hebben, kunt u meerdere filters bestellen. Daarmee wordt de prijs nog voordeliger, u ontvangt namelijk staffelkorting bij aankoop van meerdere filters. Deze staffelkorting kan oplopen tot een maximum van 10% + een gratis filterset. De Zehnder filters zijn uit voorraad leverbaar. Daarbij weet u zeker dat u een lage en scherpe prijs betaalt.

Zehnder WHR filters vervangen
Het makkelijk bestellen is een ding, maar het is ook makkelijk om Zehnder WHR filters te plaatsen. U kunt bij TOPS WTW-filters een reminderservice instellen, u weet dan precies wanneer uw WHR filters toe zijn aan vervanging. U ontvangt automatisch een mail wanneer uw filters aan vervanging toe zijn. Zo blijft u WTW-unit optimaal werken. Bij TOPS WTW-filters zijn we u graag van dienst, zodat u altijd profiteert van een optimaal binnenklimaat. Gemiddeld scoren wij met 3649 reviews een 9,1 met gewaardeerde service en producten. We doen er alles aan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Hierbij helpt het dat er een uitgebreid assortiment is, een scherpe prijs, staffelkorting en een reminder service. Wilt u graag Zehnder WHR filters bestellen? U kunt gemakkelijk met een druk op de knop bestellen. De bestelling versturen wij zo snel mogelijk, u kunt dan snel uw filters vervangen.